logo

شرکت فناوری اطلاعات ژیوار

ما تیمی متشکل از افراد متخصص داریم که علاقه‌ی شدیدی به تکنولوژی روز بین همه‌ی ما وجود دارد، کار تیمی را خوب می‌شناسیم و برای داشتن بهترین تیم، ژیوار را بر پایه اصول شش گانه رشد، مشتری محوری، شفافیت، احترام، گسترش دانش، توجه و تعهد به مسئولیت‌های اجتماعی گسترش دادیم.
info@jiwaronline.com
09125548314
ژیوار آنلاین برترین سایت طراحی سایت و برنامه نویسی

طراحی نرم افزار های تحت ویندوز

با توجه به تجربه ۱۲ ساله ما در خصوص برنامه نویسی و طراحی نرم افزار های تحت ویندوز، در اکثر حوزه های برنامه نویسی تحت ویندوز نظیر .Net و Windows API مهارت لازم را دارا می باشیم.

نویا سیستم تکنولوژی، خدمات زیر را در خصوص طراحی و برنامه نویسی تحت ویندوز ارائه می دهد:

  • برنامه نویسی به کمک API های مختلف ویندوز، DLL ها، کتابخانه های مختلف
  • API, Library and DLL Programming
  • PDA Programming
  • COM objects and Active X controls
  • Microsoft .Net Framework Programming

به بیانی دیگر، ترجیح می دهیم از تکنولوژی ها، و API های استاندارد مایکروسافت استفاده نماییم. با این شیوه، نرم افزار طراحی شده، به خوبی با ویرایش های مختلف ویندوز کار خواهند کرد.

این موضوع از این نظر حائز اهمیت است که با تغییر سیستم عامل از XP به Vista یا Windows 7، این تضمین بوجود می آید تا برنامه طراحی شده به خوبی با سیستم عاملهای ذکر شده کار خواهد کرد.

فلسفه ما


هرگز تلاش نمی کنیم تا راه حل هایی در برنامه نویسی بکار بریم که تنها برآورده کننده نیازهای شما باشند. بلکه تلاشمان بر آن است تا نرم افزار طراحی شده شما، همواره قابلیت بسط یا گسترش برای نسخه های آتی را داشته باشد. در نتیجه از سرمایه گذاری تان به نتیجه مطلوب و مطمئنی خواهید رسید که نیاز به کمترین پشتیبانی و یا خدمات دارد. به این نکته توجه داشته باشید که معمولا مشتریان، هزینه بیشتری صرف پشتیبانی می کنند تا طراحی ، برنامه نویسی و تولید نرم افزار ، به این ترتیب، شما قادر خواهید بود تا مخارج را بهینه و پشتیبانی را کاهش دهید.

هدف این شرکت، تنها طراحی و تولید نرم افزاری برای مشتریان نمی باشد، بلکه هدف ما، طراحی بهترین نرم افزار ممکن برای نیازهای مشتریان می باشد. این همان دلیلی می باشد که از استانداردهای ویندوز یا مایکروسافت در برنامه نویسی خود استفاده می کنیم تا نرم افزار طراحی شده مطمئن و با قابلیت بسط باشد.

در صورت تمایل، می توانیم نرم افزار تان را برای ویندوز XP، Vista یا Windows 7، طراحی نماییم. اگرچه معمولا طبق استانداردهای مایکروسافت گام برخواهیم داشت، ولی چنین سرویسی، سرویس جداگانه ای می باشد، و مشتری می بایست آنرا در توافقنامه خود بخواهد.

تکنولوژیها و ویرایشهای مختلف ویندوز

 

برحسب نیازتان، نرم افزار درخواست شده برای کلیه ویرایشهای ویندوز طراحی ، تولید، و آزمایش می شود ولی تمرکز اصلی ما بر روی ویرایش های Windows XP, Windows Vista و Windows 7 می باشد.

در انتخاب ابزارهای مورد نیاز در طراحی و ساخت نرم افزار ، ابزارهایی بکار گرفته می شوند که برحسب نیازهایتان در پروژه، مناسب ترین می باشند. بطور پیش فرض، ابزار تولیدی مان، Microsoft Visual Studio 2008 می باشد ولی برحسب نیازهایتان، می توانیم از ویرایشهای پیشین و یا زبان های دیگری نظیر MS Access وغیره استفاده نماییم. انتخاب نوع دیتابیس (در صورت نیاز)، بر اساس تمایلات مشتری خواهد بود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر دراین خصوص، با ما تماس بگیرید یا درخواست خود را ایمیل نمایید. کارشناسان شرکت آماده پاسخگویی به شما خواهند بود.

مراحل تولید یک نرم افزار سفارشی

در برخورد با سفارش تولید یک نرم افزار سفارشی مراحلی وجود دارد که در زیر به آن اشاره می‌کنیم

تحلیل نرم افزار

از مهمترین فعالیت ها در تولید یک نرم افزار سفارشی و مستقل، استخراج و تحلیل نیازمندی های مشتری است. کمک ژیوار به شما، ارائۀ مشاوره رایگان به شما به صورت برگزاری جلسات حضوری و غیر حضوری متعدد، ارائۀ پیشنهاد در زمینۀ تکنولوژی های موجود، توجیه نحوۀ پیشرفت پروژه، توضیح نحوۀ انجام مرحله به مرحلۀ نرم افزار سفارشی شما و… خواهد بود

طراحی نرم افزار

ساخت یک مدل برای یک نرم افزار سفارشی قبل از پیاده سازی شبیه به طراحی نقشه برای ساخت یک ساختمان است. در بسیاری از شاخه های مهندسی پیش از ساخت محصول به توصیف چگونگی محصولاتی که باید ساخته شود می‌پردازند که توسعه نرم افزار نیز از این امر مستثنی نیست. طراحی سبب شکل گیری دید درستی از ارکان معماری نرم افزار سفارشی خواهد شد.

پیاده سازی نرم افزار

پیاده سازی بخشی از فرآیند تولید نرم افزار است که در آن کدنویسی و برنامه نویسی پروژه نرم افزار سفارشی نوشته می‌شود. در این فاز، نرم افزار بر اساس معماری از قبل طراحی شده، پیاده سازی و برنامه نویسی می‌شود. به واقع ساخت نرم افزار در این مرحله صورت می‌پذیرد. شرکت ژیوار با توجه به شناختی که از نیازهای مشتری به دست آورده و با توجه به بستری که قرار است نرم افزار در آن تولید شود (اعم از نرم افزار تحت وب، تحت ویندوز، تحت اندروید، تحت لینوکس و…) زبان برنامه نویسی نرم افزار و پایگاه داده را به مشتری پیشنهاد می‌دهد و پس از تصویب نهایی در برگۀ مستندات پروژه، نرم افزار را پیاده سازی می‌کند.

آزمون نرم افزار

آزمایش یا تست نرم افزار یکی از مهمترین بخش هایی است که در حین فرآیند پیاده سازی پروژه های نرم افزاری باید مورد توجه قرار گیرد. در تمام متدلوژی های تولید نرم افزار که چرخۀ تولید نرم افزار نامیده می‌شوند (اعم از RUP، آبشاری، حلزونی و…) برای آزمون نهایی نرم افزار روش های مدون و جامع و کاملی شکل گرفته است. صحت و دقت فعالیت های آزمون نرم افزار به طور مستقیم در کیفیت نتایج پروژه ها مؤثر است. از این رو برنامه ریزی و اجرای صحیح آزمون نرم افزار می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در موفقیت یا شکست پروژه‌های نرم افزاری ایفا نماید.

استقرار و گسترش نرم افزار

پس از پایان آزمون اولیۀ نرم افزار، استقرار و تحویل سیستم در محیط کار نهایی انجام خواهد شد. تمرکز این فاز بر تضمین نرم افزار برای استفادۀ کاربران نهایی نرم افزار است. در این نقطه از چرخۀ حیات نرم افزار، تمرکز روی بازخورد (feedback) کاربر در خصوص تنظیم دقیق محصول، پیکربندی نرم افزاری، نصب و نکات مربوط به قابلیت استفاده خواهد بود. با اتمام این فاز، باید اهداف به طور کامل برآورده شده باشد و پروژه در موقعیتی قرار گیرد که بتوان آن را خاتمه داد. در این فاز دها دیتا با استفاده از بازخوردهای اولیۀ کاربران به رفع نقایص احتمالی اهتمام خواهد ورزید، به خصوص رابط کاربری نرم افزار (User Interface) باید برای کاربران جذاب باشد تا نرم افزار بتواند مورد استفادۀ آسان قرار گیرد.

پشتیبانی

نرم افزار ماهیتی پویا دارد که پس از استقرار یک پروژه نرم افزاری به اتمام نمی‌رسد. ارتقای نرم افزار و ارائۀ نسخه‌های جدید با قابلیت‌های بیشتر و یا نیازمندی‌های جدیدی که کاربران با آن مواجه می‌شوند، رفع خطاهای موجود در سیستم فعلی، آموزش مستمر کاربران سیستم و آموزش کاربران جدید از مهم‌ترین اهداف فاز پشتیبانی محسوب می‌شوند. این نکته مهم نیست که تیم تولید و توسعه برای ایجاد یک نرم افزار چقدر زمان و برنامه ریزی صرف می‌کنند، چرا که اگر در پایان، کاربران نهایی از عملکرد نرم افزار راضی نباشند چرخۀ حیات نرم افزار به پایان می‌رسد و عملاً کاربرد و راندمان مفید خود را نخواهد داشت.

member2